AnnulerenCancel

45. Online programma 3

Shape your Paradise online

In zijn 25-jarige zakelijke carrière heeft Paul Smilde duizenden mensen gecoacht. Hij integreerde oude wijsheden en de nieuwste inzichten uit de moderne wetenschap tot een unieke benadering van leiderschap. Stap voor stap ontdekte hij de essentiële stappen om van je bedrijf een Paradijs te maken—een organisatie waar prestaties en plezier elkaar blijvend versterken. Paul heeft deze stappen in een natuurlijke volgorde geplaatst in de Paradise Shaper-methode. Een krachtige aanpak voor leiders die op zoek zijn naar een gezonde balans tussen prestatie en plezier.

Ben jij klaar om jezelf op te schalen?

Bespaar jezelf jaren van vallen en opstaan, frustratie en slechts bescheiden resultaten. Paul heeft het werk al voor je gedaan. De ‘Shape your Paradise online’ modules bieden je een uitgelezen kans om een stevig fundament te leggen. In drie modules begeleidt hij je door jouw transformatieproces. Deze modules volgen exact de structuur van zijn boek ‘It’s NOT about YOU’ en bieden een krachtige mogelijkheid om kennis om te zetten naar de praktijk.

43. Online programma
27. Online modules

Word een Paradise Shaper!

Elke module is een compleet programma van 5 weken, dat je uiteraard in je eigen tempo kunt volgen. Je leert alle ins en outs van het geheim dat door alle grote wijsheidstradities wordt gedeeld: onze omgeving is 100% een spiegel van onze innerlijke wereld. Juist de weerstand die je tegenkomt laat je de consequenties zien van je eigen overtuigingen, emoties en patronen. De buitenwereld is slechts een speeltuin voor waar het in het leven om draait: je innerlijke ontwikkeling. Leiders die de kunst verstaan om vanuit dit inzicht zichzelf, hun team en bedrijf op te schalen, noemen we Paradise Shapers.  

De ‘Shape your Paradise online’ modules zijn een vast onderdeel van onze Personal en Team Paradise Programs. Wil jij zelf aan de slag gaan met dit krachtige materiaal? Dat kan! Neem een ‘My Paradise’ abonnement en krijg direct toegang tot de eerste module. 

Tijd om jezelf op te schalen!

Wat je krijgt

  • 3 modules ‘Shape your Paradise online’
  • Elke module is een 5-weeks programma
  • Wekelijks een introductie video (van 7-10′)
  • Dagelijks een transformatie podcast (van 4-7′)
  • Wekelijks een meditatie (van 12-18′)
  • Wekelijks een quiz om je voortgang te testen
  • Wekelijks een hoofdstuk uit ‘It’s NOT about You’
  • Je kunt meteen starten met module 1
  • Modules 2 en 3 worden per kwartaal vrijgegeven
26. Handshake Laptop

Shape your Paradise online

€ 39,95

Per maand, incl. BTW*

minimum termijn van 12 maanden, daarna maandelijks opzegbaar

Voor dit product zijn onze Specifieke Online Verkoopvoorwaarden van kracht

Heb je nog vragen? Neem contact op en wij beantwoorden ze graag!