AnnulerenCancel

14b. Training in actie 2

Team Paradise Program

Schaal je team op naar het volgende niveau.

  • Intake met teamleden
  • Inzicht team vraagstuk
  • Team Scale-up traject
  • High performing team

Onze pijlers

Bezielde teams blijven scoren. Zij genieten van individuele vrijheid én een echte team spirit. Zij bouwen samen aan de kaders waarbinnen iedereen verantwoordelijkheid neemt. Ze creëren telkens nieuwe kansen om te groeien. Wil jij een echte doorbraak realiseren met jouw team? Daarvoor hebben wij de Paradise Shaper-methode ontwikkeld. Het fundament onder onze methode zijn onze vier pijlers: Reflecteren, Vitaliseren, Ambiëren en Beïnvloeden. Paradise Shapers verstaan de kunst om deze pijlers effectief in te zetten. Ben jij klaar om jouw team op te schalen?

Team
reflect and vitalize icons
aspire and influence icons
43. Online programma

Tijd om je team op te schalen!

Je geeft leiding aan een veelzijdig team van betrokken professionals. Zij hebben ieder hun eigen kwaliteiten, ervaringen en persoonlijkheden. Toch is het een hele uitdaging om van deze groep individuen een succesvol team te maken. De richting is niet voor iedereen duidelijk, doelen zijn niet helder, er gaat veel tijd verloren aan het onderling afstemmen en het kost veel energie om de klanten tevreden te stellen. Hoe schalen jullie samen op naar een high performing team? Daarvoor hebben wij het Team Paradise Program ontwikkeld. Gedurende 6-12 maanden werken wij met het hele team samen aan het realiseren van jullie Paradijs—een team waarin prestaties en plezier elkaar blijvend versterken.  

De kern van het Team Paradise Program bestaat uit vier workshop trainingen van elk 2 dagen. Tijdens elk van deze bijeenkomsten staat één leiderschapspijler centraal. Onze sessies zijn interactief, waardoor de teamleden in een veilige omgeving direct gaan oefenen met hun nieuwe inzichten en technieken. De deelnemers krijgen opdrachten mee om tussen de sessies door aan hun persoonlijke en teamontwikkeling te blijven werken. Zo werken we met een buddy set-up om het reflecteren echt te blijven vervolgen. Daarnaast zullen de teamleden vrijwel dagelijks actief de kaders bewaken die ze tijdens de tweede 2-daagse gezamenlijk definiëren.

Bij Paradise Shaper geloven we in blended learning. Daarom wordt het programma versterkt met onze online modules Shape Your Paradise. In deze uitgebreide modules werken de teamleden individueel aan hun persoonlijke groei als mens en als leider. Dagelijks krijgen de deelnemers een korte video of podcast, met een concrete opdracht om een nieuw inzicht meteen in de praktijk te brengen. De modules volgen de structuur van Paul Smilde’s boek ‘Het draait NIET om Jou’. 

Dragon’s Den Project

Om alle inzichten meteen in de praktijk te brengen, hebben we een speciale projectopdracht ontwikkeld in de stijl van het bekende TV-programmaDragon’s Den’. Bij de start van het programma verdelen we de deelnemers in teams. Elk team krijgt de opdracht om een investeringsvoorstel te ontwikkelen, dat past bij de ambitie en strategie van jullie bedrijf. Gedurende het hele programma begeleiden we de teams bij het uitwerken van dit voorstel. Ook passen we onze pijlers meteen toe op het samenwerken in deze groepen. Het programma wordt feestelijk afgesloten met een team presentatie, in de vorm van een Dragons Den pitch. Het is enorm motiverend als het management of relaties optreden als ‘Dragons’. Het is extra bijzonder als het winnende voorstel ook daadwerkelijk wordt uitgevoerd!  

41. Examengroep MELT
Foto Christian van Vessem

“Vooral het continue reflecteren en zorgen dat je als mens en leider vitaal bent en blijft waren baanbrekend voor me.”

Christian van Vessem
Techsharks

Foto William Bremmens William
“Ik ben me meer bewust van de gevolgen van mijn gedrag en het effect daarvan op mijn directe omgeving.”

William Bremmers
Lean HR Services

Foto Femke Verheijen
“Ik ga iedere keer naar huis met een nieuwsgierigheid naar meer.”

Femke Verheijen
Directeur Surface Treatment

Foto Marloe Jolij

“De bewustwording was er op veel fronten al. Rob helpt me om er ook echt iets mee te gaan doen.”

Marloe Jolij
CCO/Owner That Work-S

Foto Patrick Roelands

“Ik bepaal nu veel meer vanuit mijn eigen waarden en verlangens wat ik wil en doe. Ik laat me niet meer leiden door een beeld waaraan ik wil voldoen.”

Patrick Roelands
Team Manager Evoke

PHOTO 2023 06 19 09 59 58

“Ik ben eigenaar geworden van mijn eigen doen en laten.”

Marnix van Kruijsdijk
Business Development Manager iSprout

Nienke Jansen

“Iedereen is anders. Iedereen verdient dan ook een andere aanpak.”

Nienke Jansen
Sterk-Merkregisseurs

20. Gebouw MELT dakterras

Wil jij meer weten?

Laat een bericht met je gegevens achter en een korte uitleg van jouw specifieke wens. Wij nemen snel contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Tijd om je team op te schalen!