AnnulerenCancel

33.Coach opleiding 3

Personal Paradise Program

Schaal je leiderschap op naar het volgende niveau.

  • Persoonlijke intake
  • Heldere coachvraag
  • Paradise Pijlers traject
  • Voltooien transformatie

Onze pijlers

Leiders die in staat zijn een omgeving te creëren waarin mensen van nature genieten en presteren, noemen we Paradise Shapers. Wil jij een echte doorbraak realiseren in jouw leiderschap? Daarvoor hebben wij de Paradise Shaper-methode ontwikkeld. Het fundament onder onze methode zijn onze vier pijlers: Reflecteren, Vitaliseren, Ambiëren en Beïnvloeden. Paradise Shapers verstaan de kunst om deze pijlers effectief in te zetten. Zo schalen zij hun leiderschap op naar het volgende niveau—presteren op de top van je kunnen én er intens van genieten. Ben jij klaar om jezelf op te schalen?

Personal
reflect and vitalize icons
aspire and influence icons
Dorine_PS methode

Tijd om jezelf op te schalen!

Je hebt mooie stappen gezet in je carrière, je business ontwikkeld en een team gebouwd dat de operatie laat draaien. Dat is fijn, want in de routine ligt niet primair je interesse. Je bent dynamisch en ondernemend. Je wilt je tanden zetten in nieuwe uitdagingen en complexe vraagstukken praktisch oplossen. Je hebt altijd hard gewerkt en vol passie nieuwe kansen gegrepen. Je hebt veel van jezelf gevraagd. De vraag die je nu bezighoudt is: Hoe wil ik nu verder? Waar draait het écht om voor mij? Waar wil ik in de komende periode mijn energie op richten? En wat wil ik daarmee bereiken? In een sportmetafoor: Hoe wil ik de volgende ronde gaan spelen?  

De antwoorden op deze vragen, en nog veel meer, gaan we met jou vinden in een Personal Paradise Program. Samen met een Paradise Shaper coach zoom je in op jouw specifieke vraag, die we in een grotere context gaan plaatsen. In 4 blokken van elk 3 sessies loop je door de vier pijlers, die we toepassen op jouw persoonlijke situatie en werkomgeving. Dat doen we in de vorm van gesprekken en technieken, waardoor je meer grip krijgt op je innerlijke wereld, je wensen en patronen. Tussen de sessies door ga je je nieuwe inzichten direct verankeren in je dagelijkse bezigheden. 

Bij Paradise Shaper geloven we in blended learning. Daarom wordt het programma versterkt met onze online modules Shape Your Paradise. In deze uitgebreide modules werk je aan je persoonlijke groei als mens en als leider. Dagelijks krijg je een korte video of podcast, met een concrete opdracht om een nieuw inzicht meteen in de praktijk te brengen. De modules volgen de structuur van Paul Smilde’s boek ‘Het draait NIET om Jou’. 

Foto Christian van Vessem

“Vooral het continue reflecteren en zorgen dat je als mens en leider vitaal bent en blijft waren baanbrekend voor me.”

Christian van Vessem
Techsharks

Foto William Bremmens William
“Ik ben me meer bewust van de gevolgen van mijn gedrag en het effect daarvan op mijn directe omgeving.”

William Bremmers
Lean HR Services

Foto Femke Verheijen
“Ik ga iedere keer naar huis met een nieuwsgierigheid naar meer.”

Femke Verheijen
Directeur Surface Treatment

Foto Marloe Jolij

“De bewustwording was er op veel fronten al. Rob helpt me om er ook echt iets mee te gaan doen.”

Marloe Jolij
CCO/Owner That Work-S

Foto Patrick Roelands

“Ik bepaal nu veel meer vanuit mijn eigen waarden en verlangens wat ik wil en doe. Ik laat me niet meer leiden door een beeld waaraan ik wil voldoen.”

Patrick Roelands
Team Manager Evoke

PHOTO 2023 06 19 09 59 58

“Ik ben eigenaar geworden van mijn eigen doen en laten.”

Marnix van Kruijsdijk
Business Development Manager iSprout

Nienke Jansen

“Iedereen is anders. Iedereen verdient dan ook een andere aanpak.”

Nienke Jansen
Sterk-Merkregisseurs

22. Kantoor MELT

Wil jij meer weten?

Laat een bericht met je gegevens achter en een korte uitleg van jouw specifieke wens. Wij nemen snel contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Tijd om jezelf op te schalen!